top of page
Už jste četli nejnovější články?


Český král ořechů
Vlašské ořechy jsou u nás naprosto běžnou součástí jídelníčku. Bylo tomu už odedávna, protože ořešáku se v našich podmínkách skvěle daří....


Hummus
Hummus? To, že se jako jí? Jasně, tuto vynikající pomazánku máte připravenou, dřív než řeknete švec. Ač nemá zrovna lichotivý název, tak...


9 rozdílů mezi Arabicou a Robustou – naučte se je rozeznat!
Co vlastně dělá tradiční Arabicu Arabicou? V čem je tahle káva tak jiná, lepší, hodnotnější a váženější? Porovnali jsme pro Vás dvě...


Jak jsou na tom lahodné kešu?
Ke změně jídelníčku nás vede spousta faktorů, především obezita, nedostatek vitamínů a minerálních látek či nemoc. Je nesmírně důležité,...


RAW BAR
Jsou nepečené, jsou zdravé, jsou vynikající, jsou jen z těch nejlepších surovin. Měkké, lahodné, křupavé – prostě chuťová pohádka. Řeč je...


Jak vyrobit mandlové mléko doma
JAK VYROBIT MANDLOVÉ MLÉKO? Sami uvidíte jak je to jednoduché! Co budeme potřebovat: 70g oloupaných suchých oloupaných mandlí 700ml...
bottom of page